In 2011 heb ik een nestje gefokt met Dazzle en Xzirra en uit deze combinatie heb ik Lotus gehouden. Daarmee is mijn grootste droom "een pupje vanaf dag 1" werkelijkheid geworden. En het is nog fantastischer als ik mijzelf had kunnen voorstellen.  

Trainen doe ik heel graag en ik train met honden middels de clicker en op een positieve en eerlijke manier. De band die je met een hond opbouwt is zo bijzonder. Ik denk dat dat alleen begrepen wordt, door iemand die zelf ook zo'n band heeft met zijn hond, waarvan je zoveel moois en bijzonders terug krijgt. 

Bianca

About me

Mijn naam is Bianca en samen met 4 border collies en sheltie, beleef ik veel leuke dingen. Ik hou mij voornamelijk bezig met agility. En daar zal deze website over gaan. Ik ben ontzettend gek op de honden en die bepalen in positieve zin, grotendeels mijn leven. Ik genieten iedere dag opnieuw van deze bijzondere wezentjes die mijn hart gestolen hebben.

Als klein meisje hadden wij vroeger thuis ook altijd een hond. Eerst in Engelse Cocker Spaniel en daarna een Rottweiler. Met de Rottweiler ben ik gestart met puppycursus tot uiteindelijk G&G. Toendertijd wilde ik al behendigheid doen, maar daar was de Rottweiler niet echt geschrikt voor. Nadat ik op mezelf ging wonen, volgde vrijwel direct mijn eigen hond. Ik wilde een stoere hond en die vond ik in Shiva. Waarmee ik mijn eerste entree maakte in agility, maar Shiva 55 cm groot en 32 kg, was meer een leopardtank en niet flexibel of atletisch gebouwd.

 

Ik ging op zoek naar een ras wat meer geschrikt was voor agility en dat vond ik in de border collie. In 2002 kwam Blister mijn 1e border collie. Maar ik raakte al snel besmet het BC virus en in de jaren daarna maakte Dazzle, Cathlynn, Chelsey en Xzirra hun entree.