Dazzle From Stone Gardens

 

Dazzle is geboren op 5 september 2003. Ik ging met iemand mee om naar een pupje te kijken. Hij was als enige nog over van het nest en ik was opslag verliefd. Het was helemaal niet de bedoeling om een hondje erbij te nemen, maar soms komen er dingen heel onverwachts op je pad en je weet gewoon dat je het moet doen. En het was mijn beste keus ooit.

 

Als jong hondje was hij een echte sloper, overal zette hij zijn kleine tandjes in. En heeft heel veel dingen kapot gemaakt. Maar liefde maakt blind.

 

Op 1 jarige leeftijd zijn we begonnen met agility en dat is een heel avontuur geweest, want de kleine Ferrari had geen stuur. Wat heb ik ontzettend veel van hem geleerd, ook vooral hoe het niet moet. Hij heeft zich ontwikkeld als een hele stabiele, super sociale reu. Met zijn hoge topsnelheid en enorme will-to-please hebben we het ver geschopt in de agility. 

 

Naast agility is hij een fantatische schapendrijver, helaas is door tijdgebrek het niet zo ver gekomen dat we ook wedstrijden zijn gaan lopen. 

 

In huis is hij altijd een hele ontspannen en rustige hond geweest, maar zodra hij aan het werk mag geeft hij 110%. Inmiddels geniet hij van een rustig pensioen. 

 

Gezondheids uitslagen:

HD A | Norbergwaarde 28 | Botafwijking 0

Vrij van alle oogziektes | Gonioscopy test: vrij 

TNS DNA normal | CEA DNA normal (via ouders)

Aanlegtest: zeergoed (b.b.) | Functioneel exterieur keuring: goed