top of page
2019 260519 5 Lotus groot.jpg

Xzibit of Dazzling's Fabulous First

"Lotus"

Mijn grote wens om ooit een pupje vanaf dag 1, de geboorte te hebben is in vervulling gegaan! Uit de combinatie van Dazzle en Xzirra is op 14 oktober 2011 Xzibit of Dazzling's Fabulous First "Lotus" geboren.  

 

Lotus heeft precies waar gemaakt waarop ik had gehoopt uit de combi van Dazzle en Xzirra. Het tempo van papa, maar met de concentratie van mama, de stevige spieren van papa, maar het lenige van mama.

Met Lotus heb ik als pupje middels shaping met clickertraining veel trucjes geleerd, enorm leuk om te doen. En een geweldige manier om je drukke pup geestelijke genoegdoening te geven. En ook door de balans en coördinatie trucjes is ze zich heel bewust van haar lichaam. Met haar kleine lijfje is ze is heel flexible en heel wendbaar. Lotus is met 47,5 cm geen grote dame, maar ik ben heel bewust bezig geweest met haar sprongtechniek voor agility, en het springen op 60 cm is dan ook geen enkel probleem voor haar. 

Het maakt niet uit wat we samen doen, agility, schapendrijven of gewoon lekker wandelen. Ze doet alles met zoveel plezier en tovert keer op keer een big smile op mijn gezicht.

Gezondheids uitslagen:

HD A |  Norbergwaarde 40 | Botafwijking 0

TNS DNA normal | CEA DNA normal (beide via ouders)

 

bottom of page